פעילויות שלנו
פרוייקט ניצוץ
אחת לרבעון מתכנסים כל טבחי החברה ומנהליה לערב שכולו מוקדש לקולינריה ססגונית.
כל טבח מציג את המנה אותה הוא הגיש לסועדיו ברבעון הקודם ועליה קיבל את מירב התגובות החיוביות.
המנה מוצגת בצירוף מתכון, תוך פרזנטציה כוללת של דרך הכנתה באמצעות השף עצמו.
הטבחים לוקחים איתם הביתה עשרות רעיונות, מתכונים ואפשרויות לספק לסועדים שלהם מנות חדשות.
נשמח לשתף אתכם בחוויית “ניצוץ” הקרובה. התקשרו לתיאום: 04-9872606
“תרבות ארגונית”
תרבותנו הארגונית, היא זו המאפשרת לנו להיות חברה מובילה בתחום ההסעדה.
אנו דואגים לטפח את חדרי האוכל שלנו לרמה הגבוהה ביותר, ולשלב אוכל טעים ואיכותי לצד תרבות הגשה, ניהול ויחסים עם הלקוח.
כחלק מהשותפות המתמשכת עם לקוחותינו, אנו משתדלים להתאים וללמוד את תרבותם הארגונית ולהטמיע אצלנו את עקרונותיה, ככל הניתן, וזאת כדי ליצור שיתוף פורה לאורך זמן.
“חדשנות מובילה”
כחברה חדשנית ומובילה בתחום הקייטרינג, הצבנו לעצמנו מטרה ברורה, והיא “להמציא את עצמנו מחדש, כל הזמן”.
מכסת הלקוחות הקיימת בכל אתר הינה מוגבלת, ואנו רואים בכך אתגר לחדש, לגוון ולהפתיע.
חשוב לנו להיראות שונה בכל יום וליצור את הגירוי אצל הסועד ליום הבא…
פסטריקו (עמדת פסטה טרייה), מכונות גלידה בחדרי האוכל, שווארמה שוקולד, ימי בריאות בליווי תזונאיות, עמדות סלטים מגוונות ומושקעות להרכבה עצמית ועוד..
“רכיבים תזונתיים”
אנו מעודדים ומחנכים לשימוש במרכיבי מזון בריאים ומגוונים ומקדמים אכילת מזון בריא ומזין בחדרי האוכל שלנו.
חדרי האוכל שלנו עמוסים פעילויות בנושאי הבריאות, תוך שיתוף תזונאיות, מפרטים והפעלת מסלול ירוק לבריאות הסועדים.